Tema de vacanta: ”4-hour workweek”

Am cumparat si citit  cartea ”The 4-Hour Workweek” acum citiva ani.  Titlul este promitator dar un pic inselator.  Tim Ferris nu a gasit reteta prin care lucrezi DOAR 4 ore pe saptamina si in rest faci ce vrei tu pentru o viata fabuloasa.

Cred ca nu am aplicat destul de mult din sistemul lui, uite trebuie sa recitesc cartea. Intre timp m-am abonat la blogul lui si recunosc ca citesc fiecare post. Cel de ieri m-a atins in mod special, mai ales ca m-am recunoscut in profilul de antreprenor care evita riscul. Da, cu exceptia celui de inceput, la care n-aveam ce mare lucru sa risc. Adica da, e usor sa fii risk taker cind miza e mica. Mai interesant e sa-ti asumi riscuri mari cind ai un business mare, in termeni de reputatie, cifra de afaceri, echipa, etc.

Iata si articolul, va las pe voi sa cititi introducerea, sa urmariti filmul si sa schimbam pareri dupa, acum o sa-l urmaresc si eu.

http://www.fourhourworkweek.com/blog/2013/08/08/low-risk-entrepreneurship/

In fotografia de mai jos este Betty, model profesionist cu cariera internationala, imbracata in 2 piese design Bianca Popp din colectia ”Bitter, Better, Butter-Fly, prezentata la festivalul Feeric. Autorul fotografiei este Oltin Dogaru iar conceptul artistic este al Biancai.

M-as risca sa port aceasta combinatie daca as gasi ocazia perfecta (adica adecvata).  Va anunt 😉

 

betty ButterFly

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: