In vizita la Rone sau Magic Hour

20120304-093350.jpg

20120304-093510.jpg

 

Rone e pictor si sta pe strada Bitolia. Eram vecini pe cind stateam si noi pe Bitolia, noi la nr 29 el la nr 1. De ce e importanta strada Bitolia aici in post? Pentru ca daca nu eram vecini, probabil ca nu l-am fi cunoscut.

Rone l-a sunat pe Liviu in ianuarie si ne-a invitat la el acasa/atelier. E frumos sa fii invitat de un artist la el in atelier, mie imi place mult sa vizitez ateliere de artisti.

Vizita intr-un atelier de artist e o experienta care pe mine ma energizeaza, e o combinatie de Extrem cu Familiar.

De ce zic extrem si familiar ?

Uite, Extremul e pe perete acolo mai sus, in fotografie, are palarie pe cap, e un dictator roman pictat in rol de pitic.

Familiarul a fost in borcanul cu dulceata de visine.

Rone m-a intrebat: cu ce vrei sa te servesc ? Cu dulceata de visine, am zis eu.

Sa stii ca am, a zis Rone si  a venit incintat cu borcanul de dulceata din bucatarie.

Rone vrea sa-l ajutam sa devina celebru. De fapt, el e celebru, dar nu pentru toata lumea. Doar pentru cei care-l iubesc.

Reclame

 1. Elena Tanasescu

  Frumooos! Bitolia – un mic orasel, cu multe culori, pisici, caini si personaje irezistibile. Nu-l stiu pe Rone dar o stiu pe Mitza, pisica Dnei Zoe Vintilescu, fosta actrita la TNB. Casa Dnei Zoe era plina de poze vechi, alb negru, usor ingalbenite si despre care iti putea povesti la nesfarsit. Avea un joc de remi vechi cu piese din lemn foarte mari. Cafeaua ei mirosea a scortisoara si avea un gust irepetabil. Imi aducea mereu si dulceata cu un pahar de apa rece. Era eleganta, fina si avea acel mister pe care unii oameni nu-l au nici o clipa intr-o viata. Si avea 84 de ani. Unii oameni pot fi frumosi si la 84 de ani. Casa ei era o lume. Una din lumile de pe Strada Bitolia. 🙂

 2. catalinscripcaru

  DA! Rone e pictor!

  il cunosc pe Rone de ceva ani buni si sunt unul dintre primii fani ai lui si ma mandresc cu o impresionanta colectie de tablouri semnate RONE.

 3. Silviu

  Super! O descriere a detaliului si a senzatiei dureros de exacta! Dureros, pentru ca daca dulceata ar fi avut samburi, cu siguranta m-ar fi durut maselele :p

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: